Overal toepasbaar

Het maakt niet uit in welke branche u werkzaam bent, overal verdienen muren de aandacht van Switchprints. 

Creatief en circulair

Met Switchprints haalt u circulaire creativiteit uw organisatie binnen met eindeloze mogelijkheden. Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Branches  

Kantoren en overheden

Groot of klein, uw kantoor is bij Switchprints in goede duurzame handen. Laat uw kantoor bijvoorbeeld meevloeien met de seizoenen of werk met thema’s die aansluiten bij de visie van uw organisatie. 

 Intrinsieke motivatie

Motiveer uw medewerkers door hen zeggenschap te geven over de invulling van de frames. Hierdoor voelen zij zich autonoom en tovert u het kantoor om tot een ware thuissituatie voor uw medewerkers 

Zorginstellingen

Geef betekenis aan de muren binnen de zorginstelling en zorg voor een fijne beleving voor zowel de patiënt, als de zorgmedewerkers zelf. Zo zorgt u dat de omgeving nooit verveeld en duurzaam is ingericht.

Hoger- en lager onderwijs

Het talent van de toekomst verdient een creatieve, dynamische en afwisselende omgeving waarin zij alle potentie uit hun zelf kunnen halen. Met het program zorgt u voor een omgeving die telkens opnieuw weer de zintuigen van de leerlingen verrast.

Jong geleerd..

Is met oog op de circulaire economie, oud gedaan. Switchprints inspireert kinderen en jongeren door het goede voorbeeld te geven op het gebied van materiaal-keuze en circulariteit van ons model. Goed voorbeeld, doet volgen.

Hotels en restaurants 

Maak van een hotel- of restaurantbezoek een ware beleving door de filosofie van uw bedrijf of menukaart te vertalen in passende prints. Denk hierbij aan de seizoenen of verschillende (bedrijfs)thema’s.

Iets unieks in iedere kamer

Verras uw gasten met de meest uiteenlopende prints op hun hotelkamer. De prints kunnen geheel worden afgestemd op uw wensen of behoeftes en zijn in grote afname zeer voordelig in aanschaf.

Interesse?

Bent u samen met uw organisatie klaar om een grote stap te zetten richting circulaire wanddecoratie? Vul dan hieronder uw gegevens in, wij zullen vervolgens snel contact met u opnemen.