Over ons 

 

Welkom in de wereld van Switchprints, een wereld waar alles draait om creativiteit, circulariteit en liefde voor onze eindgebruikers. Met 40 jaar ervaring op het gebied van visuele communicatie van ons moederbedrijf Sign Company, slaan wij nu een compleet nieuwe duurzame weg in met ons circulaire concept. 

Het concept van Switchprints is ontstaan vanuit pure chemie tussen vader en zoon. Vader Jos heeft ruime ervaring binnen de reclamebranche, daar Antony een opleiding heeft genoten aan de Hoge Hotelschool en werkzaam was binnen de horecabranche.

Sinds 2020 hebben vader en zoon de handen ineen geslagen en zijn zij het eerste circulaire printbedrijf van Nederland gestart. Hiermee maken zij het verschil t.o.v. de concurrent in klein- en grootformaat printing. 

E

Aandacht

Voor onze klanten, producten en de natuur. Dat ziet u aan alles. 

E

Puur

In omgang met onze klanten 

E

Persoonlijk

Altijd bereikbaar en openstaand voor goede gesprekken.

Alleen het beste eindresultaat

Bij Switchprints streven wij iedere dag naar het verbeteren van al onze facetten binnen onze bedrijfsvoering. Of het nou gaat om de klantenservice of eind-producten, bij ons bent u altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit gecombineerd met persoonlijke service.

Schoon. Vernieuwend. Creatief

Heeft u vragen? Of wellicht een goed idee, laat het ons weten! 

Contact