Vrijblijvend naar uw smaak 

Via deze pagina kunt u vrijblijvend een proefplaatsing aanvragen voor uw bedrijf. Met een proefplaatsing heeft u één maand een kunstwerk naar keuze in uw bedrijf hangen.

Hoe het in zijn werk gaat.

 

  Gratis en vrijblijvend ervaren hoe het voelt om uw wand te voorzien van circulaire wanddecoratie? Vraag dan direct een proefplaatsing aan voor uw bedrijf, het werkt als volgt:

Bespreek uw wensen

Uw favoriete print

Ontvang een voorstel

Proefplaatsing

Bespreek uw wensen

Nadat u het aanvraagformulier hebt ingevuld ontvangt u van ons een persoonlijke link waarin u de volgende wensen kenbaar kunt maken: Hoeveel frames wilt u? Welk formaat? En hoevaak wilt u wisselen.

Ontvang uw voorstel

Aan de hand van uw persoonlijke wensen creëren wij een voorstel op maat, hierin staan alle aspecten overzichtelijk weergeven. Denk hierbij aan: prijs, wisselfrequentie en de wijze van de uitwisseling van de prints.

Kies via de website uw print uit

Via de website heeft u toegang tot meer dan 1100 prints en exclusieve foto’s, welke u allemaal kunt kiezen voor uw proefplaatsing. Alle prints hebben een uniek nummer, onthoud deze goed.

Wij printen uw favoriet

Nadat u uw favoriete print kenbaar heeft gemaakt aan ons, zullen wij overgaan tot het printen van het circulaire decodoek. Dit duurt gemiddeld 4 werkdagen.

Proefplaatsing

Nadat wij uw favoriete decodoek hebben geprint, maken wij een afspraak met u om het circulaire kunstwerk te monteren.

Tevreden?

Dan komen wij conform het voorstel langs om alles te monteren en voorzien van decodoeken. Hierna zullen de prints door ons, of via de pakketpost worden uitgewisseld.

Aanvragen

Bent u samen met uw organisatie klaar om een grote stap te zetten richting circulaire wanddecoratie? Vul dan hieronder uw gegevens in, wij zullen vervolgens snel contact met u opnemen. 

Ga samen de strijd aan tegen plastic.

Eenvoudig door een program af te sluiten bij Switchprints.