Hoe het werkt 

Met het program heeft u om de 3 maanden een verfrissend nieuw ‘kunstwerk’ aan de muur, geprint op revolutionair gerecycled materiaal met intens hoge kleurwaardes. 

U kiest:

Aantal frames

Prints

Wisselfrequentie

Betaalwijze

Hoe u het wilt

Frames: Stijlvolle (27mm) aluminiumframes verkrijgbaar in de drie meest voorkomende standaardmaten. De frames zijn zowel staand als liggend bruikbaar.

Prints: Via de website heeft u keuze uit 1100 verschillende prints, foto’s en schilderijen (worden er steeds meer). Ook kunt u ervoor kiezen om eigen foto’s te laten printen door ons 

Wisselfrequentie: Ons program is gebaseerd op het uitwisselen van prints om de 3 maanden. Deze frequentie kunt u echter zelf nog naar uw wens op- of afschalen. 

Betaalwijze: Dit bepaalt u helemaal zelf. Betaal per maand (via automatische incasso) of per factuur (kwartaal/jaarlijks).

 

 

Onze 3 standaardmaten

Ons program hanteert een drietal standaardmaten, waarom we dit doen? Hierdoor kunnen wij één geprint decodoek meerdere malen gebruiken bij verschillende klanten, lekker circulair!

100x67cm

Vanaf 12,50 per maand 

120x80cm

Vanaf 15 per maand 

140x95cm

Vanaf 18 per maand 

Maatwerk mogelijk

Wij begrijpen dat niet elke muur vraagt om standaardmaten. Wij kunnen in ieder formaat printen, voel u vrij om contact op te nemen:) 

Alles even duidelijk.

Eén frame, eindeloze inspiratie. Om onduidelijkheid te voorkomen wordt hieronder in de vier kolommen duidelijk gemaakt hoe het program precies werkt. Mocht er toch nog vragen zijn, kunt u met ons chatten via de button rechtsonder de pagina. 

Aantal frames

Strakke, robuuste aluminiumframes welke binnen 5 minuten zijn gemonteerd. De frames zijn beschikbaar in drie standaardmaten en worden gemonteerd door middel van twee schroeven in de muur. Zo kan het decodoek eenvoudig worden verwisseld.

Prints

Via de website heeft u toegang tot 1100 exclusieve prints, foto’s en schilderijen. Prints zijn in portret – en landscapemodus beschikbaar. U kunt het frame 90 graden draaien, iedere print zal hier naadloos in passen.

 

Wisselfrequentie

Kies hoevaak u wilt wisselen van prints binnen uw frame(s). Het program is standaard gebaseerd op vier keer wisselen per jaar, vanzelfsprekend kunt u hier geheel in uw eigen invulling aan geven en uw eigen wisselfrequentie bepalen.

Betaalwijze

Kies de manier hoe u wilt betalen. Kies voor maandelijks (via automatische incasso) of per kwartaal of jaarlijks door middel van een offerte. 

 

De voordelen

Het program heeft verschillende voordelen voor u als organisatie. Ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen en ontdek de voordelen.

Blije medewerkers

Laat uw medewerkers mee beslissen over de invulling van de frames, verhoog hiermee de betrokkenheid en intrinsieke motivatie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Duurzame ruimtes

Klein of groot, Switchprints is geschikt voor ieder type kantoor en zorgt overal voor creatieve ruimtes met een duurzame, authentieke uitstraling. 

Hoe werkt het wisselen van de prints?

De prints zijn door het geavanceerde systeem eenvoudig te verwisselen, indien uw organisatie zich in Noord Holland (behalve Texel) bevindt, komen wij persoonlijk langs om de prints om te wisselen. Valt uw organisatie hierbuiten? Dan versturen wij de prints via de pakketpost. 

Via de post

Demonteer decodoek

Plaats nieuw decodoek

Stuur oude decodoek retour

Pakketpost

De decodoeken worden naar uw adres toegestuurd in duurzame grasdozen inclusief een retourlabel.

Demonteer decodoek

Haal de oude doeken voorzichtig uit het frame en vouw deze netjes op zodat deze weer in de grasdoos passen. 

Plaats decodoek

Door middel van de platte pees kunt u de nieuwe decodoeken weer strak in het frame spannen.

Retourneer oude decodoek

Plak de retoursticker op dezelfde doos als waar u de nieuwe prints in heeft ontvangen. Breng deze vervolgens naar een DHL-punt bij u in de buurt zodat deze weer bij ons terecht komen, lekker circulair!

Uitwisseling door ons

Zit uw organisatie gevestigd in Noord Holland? Dan komen wij persoonlijk langs om de prints uit te wisselen, hier heeft u dus geen omkijken aan.  Kopje koffie?

 

 

Direct resultaat 

Begin vandaag nog met circulair.

Wilt u met uw uw organisatie direct resultaat boeken op het gebied van duurzame kantooraankleding? Neem vrijblijvend contact met ons op..

Veelgestelde vragen

Zit ik vast een een abonnement?

Nee, u kunt na 3 maanden maandelijks het program stopzetten met een opzeggingstermijn van één maand. 

Kan ik mijn eigen foto's aanleveren?

Uw eigen creaties geprint op duurzaam materiaal? Geen probleem. Indien de resolutie goed is, kunnen wij uw foto afdrukken op ons fantastische materiaal.

Doen jullie enkel standaardmaten?

Nee, dit is wel de basis omdat wij dan één doek meerdere malen kunnen gebruiken. Wij kunnen alle formaten frames en doeken leveren voor verschillende doeleinden. 

Monteren jullie de frames?

Ja, u kunt ervoor kiezen om de frames door ons te laten monteren of om het zelf te doen. Geef dit duidelijk aan bij de aanvraag van de offerte aanvraag.

Is er een minimale afname van frames?

Nee, Switchprints is toegankelijk voor klein- en grootbedrijf.

Uw program afsluiten

Bent u samen met uw organisatie klaar om een grote stap te zetten richting circulaire wanddecoratie? Vul dan hieronder uw gegevens in, wij zullen vervolgens snel contact met u opnemen.